Doggie Doe Bundel

De 6 beste, natuurlijke activiteiten voor jou en je hond.Doggie Doe Bundel

Dagmar van Hasselt

Heb de doggie doe bundel aangeschaft aangezien onze hond moet oppassen met te veel lichamelijke beweging, maar ze is een toller en dus gek op ballen en stokken terug brengen. Deze bundel, en met name het speuren vind ze helemaal geweldig! Ze is een herplaatser en wat angstig naar vreemden maar door deze activiteiten is ze blijer geworden en heeft ze veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ook onze band is veel hechter en het biedt haar de mentale uitdaging die ze, denk ik, nog miste. Video’s zijn duidelijk en aanpassingen voor beperkte honden zijn top. Absoluut waar voor je geld en denk dat iedere hond hier blij en gelukkig wordt .

Janny Zondervan

Heel duidelijk, fijne en goede bruikbare tips / advies. Leuke / prettige kennis en leeromgeving. Vriendelijke communicatie en sociale contacten.

Gerda Kuizenga-Bender

Een heerlijk beestje, maar wel met een gebruiksaanwijzing en wat gedragsproblemen. De inzichten uit de cursussen van Amee (we hebben intussen 3 verschillende) helpen ons enorm om hem beter te begrijpen. Plus alle leuke dingen die we leerden om zijn leven leuker maken. De regelmatige mails die je weer even opfrissen waarderen wij ook enorm. Top en van meerwaarde voor iedereen die van honden houdt.

Amber Kempers

De Doggie Academy is wellicht wel de toekomst van kennis vergaren onder hondeneigenaren. De Doggie academy is een aantal gedragsdeskundige rijk die veel leerzame informatie delen in de vorm van artikelen, videos, live vraag en antwoord sessies en onbeperkt antwoorden op vragen in de community. Welzijn van de hond staat erg hoog in het vaandel en ik ben blij dat ik aangesloten ben bij de Doggie Academy.