Stressless Puppy Cursus begeleidingstraject incl. Cursus

De eerste afspraak van dit traject is binnen 4 weken. Deze afspraak plan je zelf na het afrekenen in via een email die je ontvangt.
Ondertussen krijg je direct toegang tot de gehele cursus, zodat je naast de begeleiding, ook zelfstandig aan de slag kan. Dit scheelt veel uitleg werk vanuit de coach (en daardoor veel kosten).
In totaal heb je 3 x een 1-op-1 online afspraak ter ondersteuning. Het traject dient binnen 4 maanden afgerond te zijn.
Iedere afspraak is bedoeld om te zorgen dat jij zoveel mogelijk resultaat en vooruitgang behaalt.
Tijdens de afspraken bespreek je de vooruitgang met je hond, eventuele problemen of vragen die je hebt en het zorgt voor een stok achter de deur.Stressless Puppy Cursus begeleidingstraj...

Gerda Kuizenga-Bender

De inzichten uit de cursussen van Amee (we hebben intussen 3 verschillende) helpen ons enorm om hem beter te begrijpen. Plus alle leuke dingen die we leerden om zijn leven leuker maken. De regelmatige mails die je weer even opfrissen waarderen wij ook enorm. Top en van meerwaarde voor iedereen die van honden houdt.

Willeke van Garderen

Wat een super goede online cursus!!! Je krijgt echt waar voor je geld! Er zit heel veel inhoud in de lessen met handige praktijk voorbeelden en video's. Hier heb je écht wat aan! Bedankt Amee, voor de zeer waardevolle, inhoudsvolle, leerzame cursus. Het helpt mij heel erg bij het leren ontspannen wandelen met onze pup Boris! Nogmaals bedankt!

Gerna Koning-Eggink

Bij Stressless Dogs ben je op het goede adres als je je hond beter wilt leren begrijpen en op een gezonde manier wilt opvoeden. Ook is er veel aandacht voor het op een gezonde manier ombuigen van probleemgedrag. Een goed team helpt je hierbij.