Stressless Wandelen

Maak van jullie wandeling (weer) het leukste moment van de dag! Ontdek hoe je het wandelen met je hond weer stressvrij en leuk kan maken, zonder te corrigeren of te straffen.Stressless Wandelen

Jeannette Driessen

Bickel maakt steeds meer haar eigen goede keuzes, als ze aan de lijn wandelt en ook als zij los loopt in het park houdt ze haar baasje in de gaten. Ze luistert goed naar “stop” en “volg” bij oversteken. Ik weet nu beter hoe haar te lezen bij spelen met andere honden. Wanneer is het genoeg, of welke hond geen match voor Bickel.

Jolanda Kroon

Hele goeie tips op het gebied van stressless wandelen en allerhande andere goeie artikels ivm het opvoeden van je puppy .

Gerdien Janssen

Sinds kort begonnen met online stressless wandel cursus , gaat steeds beter lopen aan de 3 meter lijn gaat erg goed, ze blaft minder naar andere honden en voor bijgangers, meestal gaat ze ze uit de weg,

Jodie Brink

Sinds kort ben ik begonnen met de 'Stressless wandelen' cursus. Dit is een online cursus. Met onze 2 jarige Duitse Herder Tess is het niet prettig om te wandelen, waar dan ook. Dankzij deze cursus krijg je handvatten en uitleg over hoe je in verschillende situaties moet coachen. Het zijn leerzame lessen die je in je eigen tijd kunt volgen. Amee verteld veel en heel duidelijk. En direct aan het begin zie je al een bepaalde rust komen, dat geeft moed om door te gaan. Echt aan te bevelen!!!